1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Karnındaki bebeğiyle ölüme gitti

Küçükçekmece’de bir kamyondan fırlayan 80 santimetre uzunluğundaki demir parçası, Oktay Selki’nin kullandığı cipin ön camından içeri girdi. Demir parçasının yüzünü parçaladığı Oktay Selki, direksiyon hakimiyeti kaybedince cipi takla attı. 

Oktay Seki ile eşi Gülten Seki yaralanırken 4.5 aylık hamile kızları Fulya Uçan hayatını kaybetti.

Dokuz aylık evli olan Fulya Uçan, 5 Mayıs Cumartesi günü babasının Avcılar’daki evine gitti. Gaziosmanpaşa’da oturan dayısının bir çocuğu olduğunu öğrenince "Hadi gidip bebeği sevelim" dedi. Eşi ve kızıyla birlikte Gaziosmanpaşa’ya giden Oktay Selki, kızını Beylikdüzü’ndeki evine bırakmak için saat 23.30 sıralarında 34 KIS 66 plakalı Kia Sorento cipiyle yola çıktı. 0-2 Otoyolu Altınşehir mevkiine geldiklerinde orta şeritte hızla geçen bir hafriyat kamyonundan düşen demir parçası, cipin ön camını parçaladı. 

Demir parçası Oktay Selki’nin yüzünün sol tarafını dudağından kulağına kadar yırttı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Oktay Selki’nin cipi önce bariyerlere çarptı. 

Taklalar atarak sürüklenen cipte anne ve baba yaralanırken Fulya Uçan olay yerinde öldü. Kamyondan düşerek cipin ön camından giren demir parçası kazadan sonra cipte bulundu. Oğuzhan Uçan, 9 ay önce evlendiği eşinin öldüğünü öğrenince yıkıldı. 

Kuaför Oğuzhan Uçan, "Kamyonun bulunmasını ve ihmali varsa sürücünün cezalandırılmasını istiyorum" dedi. 

Cipi kullanan Oktay Selki, 110 kilometre hızla gittiğini ve bu sırada kamyonun orta şeritte hızla yanlarından geçtiğini söyleyen Oktay Selki, "Sadece demir parçasının düştüğünü gördüm. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
Şefik Dinç - Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2007 Pazartesi 03:21:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mikail öztürk IP: 88.234.127.xxx Tarih : 14.05.2007 22:36:53
o kamyoncuyu mühebbet hapis cezası almasını isterdim hiç cıkmasın hapisten o insan ırkına zararlı bir varlık yazık olmuş hayatının baharındaki bir anneye