30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kartal Engelliler Tesisi yarım kaldı

Kartal Belediyesi’nce 13.10.2008 tarihinde inşaatına başlanılan Kartal Özgürlük Parkı Engelliler Tesisi adeta kaderine terk edildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat talimat vererek hazırlanmasını istediği Özgürlük Parkı Bedensel Engelliler Sitesi Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar’ın yeniden Aday gösterilmediği için milyarlar harcanan tesisi adeta kaderine terk ettirdiği bildirildi.

MİLYARLAR TOPRAĞA MI GÖMÜLDÜ?
2 bin 700 m2 alan üzerinde inşaatı Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce başlatılan Kartal Sahilindeki Özgürlük Parkı bünyesinde inşaat çalışması başlatılan Bedensel Engelli vatandaşlarımızın yararlanacağı muhteşem tesis maalesef tamamlanamadı. Bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile yapımını istediği tesisin sorumlusu olarak Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar ve Başkan Yardımcısı Zeyyat Gümüş gösterildi. Halktan toplanan vergilerle inşaatı başlatılan, Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar’ın 29 Mart Yerel seçimlerinde yeniden Kartal Belediye Başkanlığına aday gösterilmediği için Bedensel Engelliler Tesisini yarım bıraktığını ve milyarların adeta toprağa gömüldüğünü belirten

ALDIĞINIZIN KALANI NERDE?
Nizamettin Serdaroğlu,”Kartal elit bir yer olmasına rağmen maalesef hat ettiği hizmetleri alamadı. Özgürlük Parkı bünyesinde inşaatına başlanılan ve Bedensel Engelli vatandaşların yararlanacağı tesis daha önce çay bahçesi olarak çalıştırıldı. En sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi nedeni belirlenmeyen sebeplerden dolayı buradaki çay bahçelerini kapattırdı. 2004 yerel seçimlerinin galibi olan Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar, bu tür alanların en iyi bir şekilde değerlendirileceği sözünü vermişti. İşte sözünü verip yaptığı hizmet ortada. Başlatılan bir proje neden yarım kaldı? Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar adına buranın yapım sorumlusu olan ve burada bekçi kulübesi camına yapıştırılan resmi yazıda da imzası bulunan Kartal Belediyesi eski Teknik Başkan Yardımcısı Zeyyat Gümüş, neden yapımını üstlendiği bu tesisi tamamlayamadı? Ne kadar nerden aldınız da buraya gömdünüz.Aldıklarınızın gerisi nerde? Şimdi nerdesiniz? Yarım bırakıp kaçtığınız eseriniz burada. Kartal haklıda bunu görecek ve diyecekler ki “ Yaptıkları da burada, yapacakları da burada. Yazıklar olsun.”

İŞİ BIRAKIP KAÇTIN !...
Selim Akbeniz,”Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar, AKP’den Kartal Belediyesi aday adayı gösterilmeyince toprağa gömülen milyarların harcandığı Bedensel Engelliler tesisini adeta kaderine terk etti. Böyle bir rezillik nerede görülmüştür? Hey Kartal’daki AK partililer. Fakirin, fukaranın parasını buraya tesis adı altında nasıl gömdünüz? Böylesine bir rezillik şimdiye kadar Kartal’da görülmemiştir. Arif Dağlar,sen aday olamadın diye başlattığın bir işi yarım bıraktın.Bunun hesabını hem bu dünya da,hemde öbür dünyada vereceksin.Kartal’a ve Kartal halkına verdiğin tahribatla anılacaksın.Sizin bıraktığınız enkazları CHP’li belediye mi aklayacak? Yazık ettiniz Kartal’a. İşte yarım bırakıp kaçtığınız eserleriniz ortada. Kartal halkı sizin ve ekibinizin kulaklarını çınlatıyor.Bundan da haberiniz olsun.”
 

FETHİ SATICI-kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 15:18:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?