6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Kartal-Yalova'da biletli dönem

İstanbul'un deniz ulaşımına yatırımlarını sürdüren İDO, 13 Mart'tan itibaren deniz otobüslerinde yeni bir uygulamaya geçiyor. Uygulama kapsamında, Kartal-Yalova hattında da biletli yolculuk dönemi başlıyor.

Bu zamana kadar Kartal - Yalova hariç tüm dış hat seferlerinde biletli yolculuk uygulamasına geçen İDO, 13 Mart'tan itibaren bu hat için de aynı uygulamayı başlatıyor.

Yapılan açıklamada, "Jeton ve akbil kullanımı kaldırılarak, iskeleye gelmeden internet ve çağrı merkezinden bilet satın alımı ve rezervasyon fırsatı sunan bu uygulama ile yolcuların deniz otobüslerinde yer bulma sorunu da son bulacaktır. Uygulamayla birlikte artık bu hatta seyahat eden yolcular numaralı koltuk uygulamasıyla seyahat edecekler ve Sea&Miles uygulamasında kazanılan millerini de bu hatta kullanabilecekler. Yeni uygulama aynı zamanda internet üzerinden bilet satışı avantajı ile yolcuların zamandan tasarruf etmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Deniz otobüsü ile dış hat seferlerinde seyahat edecek olan yolcular biletlerini gişelerin yanı sıra www.ido.com.tr adresinden de kolayca alabiliyor. Web üzerinden satın alınan biletler, terminallerde bulunan İDOMATİK'ler sayesinde gişede bekleme yapılmadan basılabiliyor" denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 14:45:04
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 15:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?