4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kartal'da 3 erkek cesedi bulundu

Kartal'da eski Devlet Demir Yolları lojmanlarının bulunduğu ağaçlık alanda çocuklar tarafından 3 ceset bulundu. Su kuyusuna atılmış ve kısmen çürümüş olan cesetler, itfaiye ve polislerin yoğun çabaları sonucu bulundukları yerden çıkarıldı. 

Edinilen bilgiye göre Yunus Mahallesi, Sanayi Caddesi üzerindeki ağaçlık alanda oynayan çocuklar, aldıkları kokuyu takip ederek, kokunun kaynağını bulmak için harekete geçti. Devlet Demir Yolları'na ait eski lojmanların bulunduğu alandaki bir kuyunun başına kadar ulaşan çocuklar, aşağıya baktıklarında ise 3 erkek cesedi ile karşılaştı. Çocukların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Dar olan kuyu ağzı, itfaiyenin de yardımıyla genişletilerek cesetler kuyudan çıkarıldı. Kısmen çürüyen ve çevreye kötü koku yayan cesetlerin üzerinden kimlik çıkmazken, birinin cebinde Yaşar Mızrak adına düzenlenmiş bir evrak bulundu. 

Kuyudan çıkarılan 30-40 yaşlarındaki 3 erkeğe ait olduğu tespit edilen cesetler, otopsi yapılmak üzere Kartal Yavuz Sultan Selim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gece başlayan olay yeri incelemesi sabah saatlerine kadar devam etti.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 09:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?