30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kartal'da koltuğu Dilara kaptı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kartal Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 11 yaşındaki Dilara, ilk yapmak istediği icraatın işsizliği bitirmek olduğunu söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, her yıl olduğu gibi bu yıl da, yöneticiler makamlarını geçici bir süreliğine çocuklara bıraktı. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, kendisini ziyarete gelen Emine ve Hasan Aytaşman İlköğretim Okulu'ndan müdür ve öğretmenleri eşliğindeki 3 öğrenciyi kabul ederek bayramlarını kutladı. Yapılan kısa süreli sohbetin ardından Başkan Öz, başkanlık koltuğunu öğrencilerden Dilara Feyzanur Tiryaki adlı kız öğrenciye bıraktı.

Öğrencilerin heyecanlı ancak hazırlıklı oldukları gözlerden kaçmazken, Başkan Öz'ün makamına oturan Dilara, "Unutmamalıyız ki, eğer bugün geleceğe güvenle bakabiliyorsak bu yüce Atatürk ve kurduğu cumhuriyet sayesindedir. Yarının gençleri ve büyükleri olarak bizler, ulusumuzun güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Yapmak istediğim hizmetlerin başında işsizlere iş imkanı sağlamak, bütün okulların bahçelerini düzenlemek, Kartal'daki gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sahipsiz yaşlılarımızı daha huzurlu bir ortam sağlamak, hayvanları koruyup sağlıklı ortamlarda yaşamalarını sağlamak olacaktır" dedi.

Öğrencilere önerilerde bulunan Başkan Altınok Öz ise, bundan sonraki okul ve gelecekteki yaşamlarında sağlık, başarı ve mutluluklar dileyip okul yöneticilerine ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 19:37:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selin yağma IP: 78.179.215.xxx Tarih : 11.02.2010 18:15:06

ben selin dilara benim sınıf arkadaşım ve başkan ın solundaki de benim yani bende oraya gittim bu haber kartal gazatesindddee çıkmıştı ve orada daha çok yazı vardı keşke kısaltmasaydınız bu arada sınıf öğretmenimiz                                  aysun  barbaros a teşekkürler