30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kartal'da yönetime değerli isimler

29 Mart Yerel seçimlerinde CHP’den Kartal Belediye Başkanlığını kazanan Opr. Dr.Altınok Öz, bir birinden değerli isimleri yönetime getirmeye hazırlandığı belirtildi. Kartal’ı, Kartal halkını yakından tanıyan ve bilen flaş isimleri Kartal Belediyesi’nin kilit noktalarına getirmeyi planlayan Opr. Dr.Altınok Öz, Yavuz Selim Polinikleri’nin başarılı Başhekim Yardımcılarından Dr. Turgut Mermertaş’ı Başkan Yardımcılığı görevine atadı.

SEVİLEN BİR İSİM

Kartal’da, sağlık konusu ile ilgili somut çalışmalar yapan. bölge halkının haklı olarak taktirini kazandığı bilinen Dr. Turgut Mermertaş, sağlık ve çevre birimlerinden sorumlu Başkan yardımcılığı görevinde bulunacağı ayrıca Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün Mermertaş’a bağlanacağı edinilen bilgiler arasında. Her kesimden olumlu ve isabetli bir atama olarak değerlendirilen Dr. Turgut Mermertaş, geçtiğimiz günlerde göreve başladı. Hayırlı ve uğurlu olsun.
SIRADA KİMLER VAR?

Kartal’ın Dr. Belediye Başkanı Altınok Öz’ün önümüzdeki günlerde yine bir efsane isim olarak Kartal’da sevilen, sayılan ve güven duyulan Kartal eski Emniyet Müdürleri’nden Ergun Öztaner’in Zabıtadan sorumlu İdari Başkan Yardımcılığını getirileceği bekleniyor. Bu arada deneyimli bir Belediyeci olarak tanınan ve Kontenjan’dan Meclis üyesi seçilen İbrahim Sarı’nın da Teknik Başkan Yardımcılığı görevine getirileceğine kesin gözü ile bakılıyor. 1950 Trabzon doğumlu olan Mimar İbrahim Sarı, Adalar Belediyesi İmar ve planlama müdürlük görevini üstlenmiş ve başarılı olmuş bir isim olarak tanınmakta.

İŞTE BOMBA GİBİ BİR İSİM DAHA

Yine bir isim Kartal’a BOMBA gibi düştü. Mimar Kubilay Köse. Bölgemizin yine sevilen, saygı ve güven duyulan bir ismi. Mimar Kubilay Köse, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve başarıları ile tanınan bir belediyeci. Muhtemelen Kubilay Köse, Kartal Belediyesi İmar Müdürü olarak göreve getirileceği Kartal kulislerinde konuşulmaya başlandı. Ayrıca Kartal Bulvarspor’un Başkanı olan Kubilay Köse, Maltepe eski Belediye Başkanı Fikri Köse’nin Danışmanlığını da başarı ile yapmıştı.

Bu arada Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, bir isabetli atama daha yapması bekleniyor. Öz, Kartal Bulvarspor’un kurucu Başkanı ve Kartal Amatör Spor Kulüpleri (KASK) eski Başkanı, ünlü spor adamı Adnan Balcı’yı spor danışmanı olarak atayacağı ve Kartalspor’u da masaya yatırıp mercek altına alacağı belirtilmekte.
 

FETHİ SATICI-kenthaber
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 11:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
behice ilkay IP: 88.245.79.xxx Tarih : 7.04.2009 12:14:38

<p>haberlerinizde sık sık bahsettiğiniz Kartalın Ergun babası beklediğimiz Zabıtadan sorumlu başkan yardımcılığına getirilmedi. Yoksa bu efsane harcanacak mı Unutulmaması gerkir ki oyların yarısını ergun babamız kazandırmıştır lutfen vefasızlık yapmayalım