1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kartal'ı Delgado uçurdu

Beşiktaş, bugün yapacağı Bursaspor maçını Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Porto karşılaşmasının bir provası olarak görüyor.

Bursaspor ile 77. Randevu 

90'+2 Oyuncu değişikliği Tello R. Mehmet Sedef
90' Maçın sonuna 3 dakikalık duraklama eklendi.
88' Bursaspor'da sağ taraftan kullanılan uzun taç atışı kafalardan sektikten sonra Rüştü'ye kadar geldi.
87' Oyuncu değişikliği Veli Acar Collins Mbesuma 
86' Oyuncu değişikliği Delgado Koray Avcı
82' GOL GOL GOL... Delgado... Serdar, sağ taraftan geliştirdiği hücumda çok akılcı bir pasla soldan ceza sahasına tek başına sokulan Delgado'yu gördü. Arjantinli futbolcu topa gelişine vurarak kaleciyi sağ tarafından avladı ve takımını öne geçirdi: 0-1
82' Gol Delgado
81' Çok TEHLİKELİ BİR BURSASPOR POZİSYONU... Sağ kanattan rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasının içerisine giren Veli, çizgiye kadar indikten sonra 18'e pasını verdi. Ancak Beşiktaş'ta Ali Tandoğan bu topa son anda ayak koyarak topu kornere attı. Kornerden sonuç alınamadı. İkinci yarının bu dakikaya kadarki en tehlikeli pozisyonuydu.
79' Delgado dar alanda güzel hareketlerle rakiplerini ekarte etti. Ancak pasında Bursaspor savunması araya girdi.
77' Beşiktaş maçın bu son bölümünde oyun kurmakta oldukça zorlanıyor...

76' Volkan ve Cihan'ın geliştirdiği hücumda Beşiktaş savunması tehlikenin büyümesine izin vermedi.
71' Son iki dakikadır top Beşiktaş ceza sahası çevresindeydi. Bursasporlu futbolcular önce sağdan sonra soldan hücum girişiminde bulundular. Ancak top son olarak Baki'nin ayağından kornere çıktı. Bu arada bu pozisyon devam ederken Baki'nin bir topu ceza sahasında kesmesine Yeşil-beyazlılardan penaltı itirazı geldi. Evsahibi takım futbolcuları, Baki'nin elle oynadığını iddia ettiler. Hakem oralı olmadı.
69' Oyuncu değişikliği Pancu Cihan Haspolatlı
68' Tempo düşmeye başladı. İkili mücadelelerdeki sertlikler de artıyor. Karşılaşmanın son 20 dakikalık bölümü oldukça çekişmeli geçeceğe benziyor. Bu arada Bursaspor'da Cihan ısınıyor...
66' Sarı Kart Baki Mercimek
65' Oyuncu değişikliği Herve Tum Sercan Yıldırım
64' Burak önüne atılan pasla sol kanattan içeriye doğru hareketlendi. Ancak kaleci Yavuz kalesinden çıkarak araya girdi ve tehlikeyi doğmadan önledi.
63' Oyuncu değişikliği Higuaín F. Burak Yılmaz
60' Bu dakikalarda oyun daha çok Beşiktaş yarı sahasında oynanıyor...
59' Bursaspor'un hücumunda Sumulikovski uzak mesafedet şut şansı buldu. Ancak vuruşunda savunma araya girdi...
58' Bu devre temponun yükseldiğini, mücadelenin sertleştiğini gözlüyoruz...
56' Beşiktaş'ın sağ taraftan kullandığı serbest vuruştan tehlike doğmadı.
56' Sarı Kart Yavuz Eraydın
55' İlginç bir BURSASPOR POZİSYONU... Pancu'nun başlattığı hücumda topu alarak ceza sahasına yaklaşan Mustafa Sarp, topu ayağında tutamadıysa da top, ceza sahası içindeki Sumulikovski'nin önüne geldi. Ancak Sumulikovski bir adım geride kaldığından topa dokunamadı. 
54' Ertuğrul Sağlam maçı çok heyecanlı izliyor. Sağlam kenardan hakeme tepki gösterince Yunus Yıldırım kendisini uyardı.
51' Pancu koşuyoluna atılan pasla bir anda tehlike yarattı. Ancak İbrahim Toraman araya girerek tehlikeyi erken önledi.
49' Atatürk Stadı'nda tansiyon yükselmeye başladı. Sert bir ikili mücadelenin ardından Pancu'yla Cisse birbirlerine laf attılar. Diğer futbolcuların araya girmesiyle gerginlik sona erdi.
48' İbrahim sol kanattan topla bindirme yaptıktan sonra kale ağzına tehlikeli bir orta kesti. Ancak savunma bu topu çıkarmasını bildi.
46' Yunus Yıldırım'ın düdüğüyle karşılaşmanın ikinci devresi başladı...
İKİNCİ YARI

45'+1 Ve Bursa'da ilk yarının son düdüğü çaldı. Skor: Bursaspor 0-0 Beşiktaş
43' Beşiktaş serbest vuruşunda Tello her zamanki kesmelerinden birini gönderdi ceza sahasına, kaleci Yavuz'da kaldı top.
42' Beşiktaş hızlı atağında Bobo, ceza sahasına koşu yapan Delgado'ya uzun oynadı ancak Arjantinli dokunamadı.
39' Oyun yine orta sahaya sıkıştı bu dakikalarda, en az kötü bir sanat filmi kadar sıkıcı geçti son beş dakika.
35' BURSASPOR İLK KEZ GOLE YAKLAŞTI. Sağ kanatta kazanılan bir topla ceza sahasına giren Volkan, ortaya çevirmek yerine Baki'den sıyrılmaya çalışınca topu kaybetti.
34' Sumuikoski sağ kanattan ceza sahasına gönderdi, Herve Tum'un da hareketlendiği topu Rüştü iki hamlede kontrol etti. 
32' Bursaspor'un yaklaşık 30 metreden kazandığı serbest vuruşta, Egemen önüne atılan pası sertçe kaleye gönderdi ancak top barajdan geçmedi.
31' Yine tehlikeli geldi Beşiktaş. Bobo ceza yayında kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak düzeltip vurmak isterken zaman kaybedince, topu da kaybetti.
30' Mustafa Sarp'ın arkaya gönderdiği uzun topa Pancu hareketlendi ancak hızlı gelen topu kalesinden çıkan Rüştü kontrol etti.
28' BEŞİKTAŞ GOLE YAKLAŞTI! Sol kanattan Tello'nun çevirdiği topu arka direkteki Bobo ortaya çevirdi. Serdar Özkan topu istop ettikten sonra yerden kaleye gönderdi ancak savunma bu vuruşu engelledi. Özellikle Bobo'ya gelen ilk top bir hayli tehlikeliydi. 
27' Serdar Özkan, Ali'nin pasıyla hareketlendi, çizgiden çevirdiği topdan pozisyon gelmedi.
25' Maçı bu dakikalarında BUrsaspor oyun kurmakta zorlanıyor ve orta sahada sürekli pas hatası yapıyor. Beşiktaş çok iyi oynamasa da oyunu kontrol eden taraf görünümünde.
22' BEŞİKTAŞ YİNE TEHLİKELİ GELDİ. Delgado'nun ara pasıyla ofsayt bekleyen savunmanın arkasına sarkan Higuain, ceza sahasının hemen dışından ortaya çevirdi, alçak gelen topu kaleci Yavuz kontrol etti.
19' Sol çizgiye deplase olan Veli ortaladı, top kornere gitti.
18' DELGADO'DAN NEFİS ŞUT. Sağ çaprazdan nefis hareketlerle ceza sahasına yaklaşan Delgado, girmeden sert vurud, top az farkla dışarıya gitti.
17' Beşiktaş tehlikeli geldi. Cisse'nin pasıyla sol kanattan ilerleyen Tello'nun ortası savunmaya çarparak kaleciyi yanılttı ve kornere gitti.
17' BEŞİKTAŞ GOLÜ KAÇIRDI! Sol kanattan kullanılan korneri ön direkte İ.Toraman dokunarak arka direğe indirdi, Baki kale önünde topa ayak koyamadı.
14' Ali Tandoian geçmişteki hakemi aldatma girişimlerinin kurbanı oldu. Sağ çizgiye yakın bir yerde rakibinden sıyrıldıktan sonra Egemen bu oyuncuyu yere indirdi ancak bariz faule rağmen hakem oyunu devam ettirdi.
12' Tello soldan ortaladı ancak dışarıya gitti top.
11' Ömer Aysan ceza sahasına ortaladı, Tum'dan önce kalesini terk eden Rüştü her zamanki gibi yumruklarını konuşturdu. Rakibe değil topa tabii ki.
10' S.Özakn sağ kanattan topla ilerledi ve tehlikeli bir orta yaptı. Ancak Higuain'den önce savunma dokundu ve topu uzaklaştırdı.
8' İsmail Güldüren çok uzaktan şansını denedi, ancak savunmaya çarpan top taca çıktı.
7' Herve Tum, savunmanın arkasına sarktı ancak yan hakemin bayrağı havadaydı.
5' Beşiktaş Tello-Delgado organizasyonuyla hücuma çıkmak istedi, rakip yarı sahada topu kaybetti.
3' Bursaspor sol kanattan Volkan'la hızlı atağa çıkmak istedi, faulle durduruldu genç oyuncu.
3' Ceza sahasına İsmail Güldüren'in gönderdiği topu Tum, yayın üzerinden kaleye gönderdi; Rüştü rahat kontrol etti.
1' Ve Bursa'da hakem Yunus Yıldırım'ın ilk düdüğüyle karşılaşma başladı. Her iki takıma da başarılar diliyoruz.

Goal
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 21:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?