30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kartalspor 60 yaşında

Bank Asya 1.Lig'in köklü kulüplerinden Kartalspor 60.kuruluş yıl dönümünü Festival Etkinlikleri çerçevesinde kutlayacak.

20 ve 21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Festival Etkinlikleri 20 Mart Cuma günü Atatürk Anıtına Çelenk Koyma Merasimi ile başlayacak.

 Aynı gün Bülent Ecevit Kültür Merkezi Salonunda 60 Yıla İmza Atanlara Törenle Plaketleri verilecek. 21 Mart Cumartesi günü Yakacık Aydos’ta Uçurtma Şenlikleri düzenlenecek.

Cumartesi günü Hasan Doğan Kapalı Spor Salonu’nda Kültürel Motifler Şöleni gerçekleştirilecek.

DOLU DOLU BİR PROGRAM

Kartalspor ‘un 60. Kuruluş Yıldönümü Festivali 21 Mart Cumartesi günü Stat etkinlikleri çerçevesinde Ünlülerin katılacağı Dostluk maçı gerçekleştirilecek. Festivalin Finali ise, Hasan Doğan Kapalı Spor Salonu bünyesinde gerçekleştirilecek Kültürel Motifler Şöleni ile son bulucak.

Festival ve Organizasyon Komitesi Başkanı Hanefi Sekmen, Kartalspor’un 60. kuruluş Yılı Festival Etkinliklerinin görkemli bir şekilde gerçekleştirileceğini, festivalin futbol kulübü açısından bir ilk olacağını ifade etti.

Sekmen, “35 yıldır Kartal’da oturan bir insan olarak İstanbul’umuzun çok güzel bir İlçesi olan Kartal’da Kartalspor’umuzun daha iyi yerlere gelebilmesi için Kartalspor 60 Yıl dönümü bir şenlik havasında olmasını isteyen bir Grup arkadaşımızla birlikte bir hareket başlattık. Başlatmış olduğumuz bu hareket bünyesinde bir Festival düzenledik. İnşallah burada hem Kartalspor’umuzu layık olduğu ve hak ettiği yere getirmek istedik. Aynı zamanda Kartalımızı İstanbul da ve Türkiye’de tanıtmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz Festivalimize herkesi davet ediyorum. Festifvalin her yönden kaliteli ve dolu dolu geçmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçmadık. Kartalspor’a sahip çıkmak Kartal’da oturan herkesin görevidir.” dedi.

Sekmen, Festivale destek veren,katkı sunan kurum ve kuruluşlara da ayrıca teşekkür etti.
 

Fethi Satıcı / Kartal KENTHABER
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 21:26:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?