30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kartalspor’ da çifte kutlama

Bank Asya 1.Lig Temsilcimiz Kartalspor 60.Kuruluş Yıldönümünü Festival Etkinlikleri ve Karşıyaka galibiyeti ile birlikte kutladı. 1949 yılında kurulan ve 60 yıllık bir mazisi olan Kartalspor un kuruluş yıldönümü Atatürk Anıtına çelenk bırakma ile başladı. Çelenk bırakma törenine Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı, İstanbul İl Spor Müdür Yardımcısı Zafer İpek, İlçe Spor Müdürü İbrahim Bayrak, Kartalspor 60.Kuruluş Yılını Kutlama Festivali komitesi Başkanı Hanefi Sekmen, Kartalspor Festival komitesi üyeleri Muhsin Güneş, Altan Yıldırım, Vural Dağtekin, Selim Akbeniz, DSP Kartal İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, DSP Kartal Belediyesi Başkan Adayı Orhan Nurman, Soğanlık eski Belediye Başkanı ve CHP Kartal Belediyesi Meclis üyesi Bahtiyar Kuru, Hayrettin Aydın ve Kartalsporlu futbolcular katıldı.

ÇİFTE SEVİNÇ YAŞANDI
Festivalin 2. günü Mehteran Bölüğünün muhteşem yürüyüşü ile başladı. Kartal Merkez Camiinin önünde başlatılan festival yürüyüşüneKartalspor Genel Koordinatörü Ahmet Turan, Komite üyeleri, Kartalsporlu futbolcular, Mehteran Bölüğü ve Kartalsporlu taraftarlar katıldı. Ankara caddesi, Yakacık Caddesi güzergahında gerçekleştirilen festival yürüyüşüne Kartallılar alkışlarla katıldılar.Yürüyüş Kartal Stadı önünde son buldu. Daha sonra Kartalspor-Karşıyaka maçı öncesi Tribünde muhteşem bir konser veren Mehteran Bölüğünü Kartalsporlu ve Karşıyakalı taraftarlar coşkuyla alkışladı.
Kartalspor-Karşıyaka arasında oynanan karşılaşmayı Kartalspor 1-0 kazanınca adeta yer yerinden oynadı. Galibiyet sevinci ile saha içine giren taraftarlarla futbolcular bir sevinç yumağı oluşturdular ve Kartalsporun 60. Kuruluş Yıldönümü çifte sevinçle kutlanmış oldu.

BERATLARI VERİLDİ
Festival etkinlikleri programında yer alan şöhretler futbol karşılaşması havanın çok soğuk olması münasebetiyle iptal edildi. Kartalsporun bu tarihi gününde çorbada tuzum bulunsun misali şöhretler maçında forma giymek için kartal stadını gelen Kartalın sporsever Kaymakamı Hasan Bağcı, Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Ulu, İl Spor Müdür Yardımcısı Zafer İpek, İlçe Spor Müdürü İbrahim Bayram, Kartalspor Festival Komitesi Başkanı Hanefi Sekmen, CHP Kartal Belediyesi Başkan adayı Dr.Altınok Öz, SP Kartal Belediyesi Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, CHP Belediye Meclis üyesi adayı ve Kartal eski Emniyet Müdürlerinden Ergun Öztaner’e, Samandıra eski Belediye Başkanı Abdullah Bayram’a, DSP Kartal Belediyesi Başkan Adayı Orhan Nurkan’a katılım beratlarını Kartalsporun efsane Başkanı Hüseyin Kurt,bizzat vererek katkılarından dolayı ayrı ayrı hepsine teşekkür etti. Ne varki şöhretler maçı için davet edilen DP Kartal Belediyesi Başkan Adayı Av. Mutlu Erkaya ve Dr. Ahmet Çakıroğlu’nun davet edilmelerine rağmen Kartalsporun bu mutlu gününde bulunmamaları ayrıca yadırgandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?