3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Kasımpaşa'da 2 katlı ahşap bina yandı

Kasımpaşa'da çıkan yangında 2 katlı ahşap bir bina kül oldu. Yangında can kaybı yaşanmazken, ahşap bina kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Kasımpaşa Dereboyu Caddesi'ndeki ahşap bir binanın yandığını gören vatandaşlar, itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen Beyoğlu, Fatih ve Şişli itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etti. İtfaiye ekipleri, yangının yan binalara sıçramaması için büyük çaba sarf etti. Yangın kısa sürede söndürülürken, ahşap bina kullanılamaz hale geldi.

Evin sahibi Mensure Kılıç, yangının nasıl çıktığını görmediğini anlatarak, "Yangın sırasında felçli eşim Murat Kılıç'ı kucağıma alarak evden çıkarttım. 5 yaşındaki oğlum Kenan babasının sigarasını yakmaya çalıştığı sırada yangının çıktığını düşünüyorum. 1,5 yıldan beri eşim felçli. Çevredeki esnafın yardımıyla geçiniyoruz. Evimiz tamamen yandı. Yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.

Kül olan binanın yan tarafında bir sandalyeye oturtulan felçli Murat Kılıç ise, hüngür hüngür ağladı. Ağlayan Kılıç'ı çevredeki vatandaşlar teselli etmeye çalışırken, 5 yaşındaki Kenan da babasına sarılarak gözyaşı döktü.

Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 15:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?