2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Katil eski koca çıktı

Eyüp’te gece yarısı TEM Otoyolu kenarında cesedi bulunan kadının, barışma teklifini reddettiği eski eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

25 yaşındaki Gülşan Sarcan, bir yıl önce taksici eşi Sinan S.’den (30) şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldı. Çiftin 5 yaşlarındaki erkek çocukları da annede kaldı. 1 Ocak akşamı oğlu hastalanınca Gülşan Sarcan, eski eşi Sinan S.’yi arayarak çocuğu hastaneye götürmesini istedi. Sinan S., eski eşiyle beraber oğlunu alarak Bakırköy’deki Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Çocuklarının tedavisinin uzun sürmesi üzerine iki eski eş, konuşmak için hastaneden çıkarak başka bir mekana gitti. Eski eşiyle barışmak isteyen ancak ret cevabı alan Sinan S. ile Gülşan Sarcan arasında tartışma çıktı. İkili daha sonra Sinan S.’nin kullandığı taksiye bindi. Sinan S., takside giderken “Ben böyle mutluyum” diyen eski eşini yanında bulunan 20 santimetrelik bıçakla boğaz çevresinden 8 kez bıçakladıktan sonra Akşemsettin Viyadüğü çıkışına bıraktı. Zanlı, daha sonra hastaneye giderek oğlunu aldı.

Babasının evine giden zanlı, çocuğunu yakınlarına verdikten sonra babasına cinayet işlediğini anlattı. Babasıyla beraber İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen Sinan S. teslim oldu. Zanlının verdiği ifade doğrultusunda Akşemsettin Viyadüğü’ne giden polis, Gülşan Sarcan’ın cesedini buldu.Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2013 Çarşamba 14:53:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?