2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Kavacıkta feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Kavacık'ta 2 aracın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı, 1 kişi öldü. 

Edinilen bilgiye göre, 23.30 sıralarında Kavacık Otoyolu üzerinde meydana gelen olayda, arkadaşı ile birlikte Beykoz'dan Kavacığa giden 34 BT 4620 plakalı pick up aracın sürücüsü M.Ö. Kavacık mevkiine yaklaştığında hızını azaltmadan viraja girerek, aracının kontrolünü kaybetti. Bir anda aracın kontrolünü sağlayamayan Özen, yolun ortasında bulunan kaldırıma çarptı. Hızını alamayan M.Ö, karşı istikamete geçerek içinde 6 kişinin bulunduğu Enes Şahin idaresindeki 34 EJ 2427 plakalı otomobile hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle pick up, takla atarak savrulurken otomobil ise yüz metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada otomobilde bulunan Hilal Şahin, Zeki Kılıç, Zahide Kılıç ve Elif Kılıç yaralı olarak araçtan çıkarılırken, otomobilin arka koltuğunda oturan Zuhal Şahin feci şekilde can verdi. Bariyerin üzerine devrildiği pick upta bulunan M.Ö. ve arkadaşı vatandaşlar tarafından yaralı olarak kurtarılırdı. 

Olay yerine gelen ambulanslara alınan yaralılar Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kazada hayatını yitiren Zuhal Şahin için kaza yerine adli tıptan araç beklendi. Savcının incelemesinden sonra araçtan çıkarılan Şahin'in cansız bedeni morga kaldırıldı. 

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirdi. Kaza nedeniyle sıkışan trafik araçların çekiciyle çekilmesinin ardından trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 12:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NİLÜFER AKSOY IP: 85.101.45.xxx Tarih : 20.09.2006 14:45:53
Alkollu araç kullanmak ve hız sınırını bilmeden araç kullanan insanın bir katil yapısından farkı yoktur.Bu tarz araç kullananlar ve feci kazaya sebebiyet verenlerin hapisten önce ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde ciddi tedave görmeleri lazım,böyle insanlar zihinsel özürlülerden çok daha akıl hastasıdırlar.İNSAN olduğunun bile farkında değildir,adını yazamayacağım bir çok tehlikeli canlının özelliklerini taşımaktadırlar.Beyinsiz bu insanlar hapis cezasını tamamladıktan sonra en az 10 yıl akıl tedavisi görmelidir.Hatta ölümüne kadar tutuklu yaşamalıdır,Topluma ömür boyu zararlı olacığı unutulmamalı. Alkol ve hız sınırını aşarak araç kullananlar katil ruhludur.Kasten adam öldürmekten farkı varmıdır sizce???????? Alkol silah,hız kurşun......