30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kayaların altında kaldı

Kartal Sahil Yolu'nda bulunan İDO İskelesi yanında oturan genç kadın, gözlüğünü kayaların altına düşürünce gözlüğü almak için eğildi ve birden kayaların altında kaldı.

Gül Ercan (35) isimli kadın Kartal Sahili'nde bulunan kayalıklarda oturduğu sırada gözlüğünü düşürdü. Kayaların arasına düşen gözlüğünü almak için eğilen genç kadın kayaların altında kaldı. Olayı gören vatandaşlar polis ve itfaiye haber vererek, yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek, meraklı vatandaşları uzaklaştırmaya çalışırken, Kartal İtfaiyesi'ne bağlı ekipler ve 112 Acil görevlileri, Ercan'ı kayanın altından kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri beton delici kayayı kırmaya çalışsa da başarılı olamayınca olay yerine kurtarıcı çağırıldı. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucunda iple bağlanan kaya kadının üzerinden kaldırılırken, 112 Acill ekipleri yaralı kadını Kartal Yavuz Selim Hastanesi'ne kaldırdı.

Kayanın altından kurtarılan kadın yaşadığı şokun da etkisiyle ambulans içinde bağırırken, olayı seyreden vatandaşlar itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmasını kutlamak için hep birlikte alkış tuttu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 11:00:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?