30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kayıp işadamı bagajda ölü bulundu

Küçükçekmece'de ailesinin kayıp olduğunu bildirdiği işadamı Hasan Hüseyin Aydın, otomobilinin bagajında ölü olarak bulundu. El ve ayakları bağlı halde bulunan işadamının, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü tahmin ediliyor.

Alınan bilgiye göre, Küçükçekmece'de Alkent Sitesi'nde Ay-tim Tekstil Şirketler Grubu'nun sahibi Hasan Hüseyin Aydın'dan (54) pazartesi gününden itibaren haber alamayan yakınları polise başvurdu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında işadamına ait otomobil Büyükçekmece Hadımköy'de terk edilmiş halde bulundu.

Otomobilin bagajını açan polis ekipleri, Hasan Hüseyin Aydın'ın el ve ayakları bağlanmış haldeki cesedi ile karşılaştı. Başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü anlaşılan Aydın'ın cesedi, otopsi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, işadamının evinde yapılan araştırmada ise yıkanarak temizlenmiş halde kan izlerine rastlandığı öğrenildi. 4 çocuk babası olan Aydın'ın ailesinin Almanya'da yaşadığı öğrenilirken, ev işlerine bakan iki kişinin olaydan sonra kayıplara karıştıkları tespit edildi.
İşadamının yapılacak otopsinin ardından yarın Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 17:50:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?