30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kayıp yönetmen baygın bulundu

Kadıköy'deki evinden 2 gün önce ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan ünlü yönetmen Erdoğan Tokatlı bulundu. Sancaktepe Camii önünde baygın halde bulunduğu öğrenilen Tokatlı, hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, "Son Kuşlar", "Güneşe Köprü", "72. Koğuş" gibi unutulmaz filmlerin yönetmeni olan Erdoğan Tokatlı Kadıköy'deki evinden Çarşamba günü ayrıldı. Alzheimer tedavisi gördüğü öğrenilen Tokatlı'dan bir daha haber alınamadı. Reyhan Tokatlı eşinin eve dönmemesi üzerine polise başvurdu. Polis, Tokatlı'nın bulunması için çalışma başlatırken, dün akşam saatlerinde Sancaktepe Camii önünde yerde yatan bir şahıs olduğu yönünde 112 Acil Servis ekiplerine ihbar ulaştı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri baygın haldeki Tokatlı'yı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede görevlileri üzerinden kimlik çıkmayan ünlü yönetmenin kim olduğu konusunda araştırma yaparken, Tokatlı sağlık görevlilerinin yanında olmadığı sırada hastane bahçesine çıktı. Yaklaşık 3 saat süren aramaların ardından Tokatlı'yı bahçede bulan görevliler tekrar hastaneye götürdü. Yapılan araştırmalar sonucunda ise Tokatlı'nın kimliğine ulaşılarak, ailesine haber verildi.

Hastaneye gelerek eşi ile ilgilenen Reyhan Tokatlı, eşinin bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Reyhan Tokatlı, "Ona bir şey olmayacağı içime doğmuştu. Biz kaybolduğunda karakola bildirdik. Resimlerini duvarlara yapıştırdık" dedi.

Hastane Başhekim yardımcısı Op. Dr. Recep Demirhan ise, Erdoğan Tokatlı'nın Acil Servis'e ambulansla getirildiğini belirterek, ünlü yönetmenin başına pansuman yapıldığını söyledi. Demirhan, "Buradaki ilk müdahalenin ardından hastaneden ayrıldı. 2-3 saat kendisine ulaşamadık. Personelin aramasıyla hastane bahçesinde bulundu ve tekrar servise alındı. Hastanın Erdoğan Tokatlı olduğunu belirlenmesinin ardından ailesine haber verildi" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 18:22:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?