2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Kaza içinde kaza can aldı

Kağıthane'de maddi hasarlı trafik kazasının ardından yol kenarında bekleyenlere başka bir aracın çarpması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Görkem Damar'ın kullandığı 34 BU 1383 plakalı otomobil, TEM Otoyolu'ndan Kemerburgaz yönüne giderken yolun kaygan olması nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. 

Araçta meydana gelen maddi hasar nedeniyle trafik ekiplerine haber veren Damar, daha sonra babası Emrullah Damar ile annesi Havva Damar'ı da arayarak kaza yaptığını söyledi. Görkem Damar, kazadan sonra olay yerine gelen anne ve babası ile birlikte trafik polislerine kazayla ilgili bilgi verdi.

Bu sırada Uğur Baş yönetimindeki 34 ZY 7060 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun kenarında bekleyen Emrullah, Havva ve Görkem Damar'a ve polis aracına çarptı. Olay sırasında burada bulunan trafik polisleri de bariyerlerden atlayarak kurtuldu.

Kaza sonucu Emrullah Damar, olay yerinde hayatını kaybetti. Görkem ve Havva Damar ise ambulansla Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan sürücü Uğur Baş (23) ve yanındaki Aslan Bat (23) Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, aynı araçtaki Beyza Koca (22) ve Gözde Vardar (16) ise Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

a.a
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2006 Cuma 10:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?