4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kaza yapan araç alevlere teslim oldu

Ümraniye'de meydana gelen kazada minibüs, bir apartmanın zemin katının balkon demirlerine çarparak, yanmaya başladı. Olay sonrasında şaşkınlığını gizleyemeyen araç sahibi, evinin önünde park halinde duran aracının nasıl olup da hareket ettiğini ve daha sonra nasıl kaza yapıp, yandığını anlayamadığını söyledi. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 04.30 sıralarında Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, Poyraz Sokak üzerinde meydana geldi. 34 TZE 26 plakalı dolmuş, bir binanın zemin katının balkon demirlerine çarparak kaza yaptı. Kaza sonrasında minibüs bir anda alevler içinde kaldı. Vatandaşlar durumu fark ederek, ellerinde kovalar ve hortumlar ile yanan araca müdahale etmeye çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonrasında araç söndürüldü. Minibüs tamamen yanarak, kullanılmaz hale geldi. 

Olayı haber alarak gelen araç sahibi Gürbüz Gündüz, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Saat 00.00 sıralarında şoförün aracı getirdiği ve park ettiğini söyleyen Gündüz, "Aracım park halindeydi. Kimin bu hale getirdiğini bilmiyorum. Uyandığımda minibüsüm bu haldeydi" dedi. 

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Aracı kullanan şoförlerin ifadelerine başvuracak olan polis ekipleri, olayı aydınlatmaya çalışacaklar. Minibüsün kundaklanarak bu hale getirilmiş olabileceği yönünde araştırmalar sürüyor. Polis ekipleri, aracın çalınmak istendiği ve sonrasında kazanın meydana gelmiş olabileceğini öne sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2008 Cuma 09:33:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?