4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kaza yaptı, arkadaşını bırakarak kaçtı

Aşırı hız ve alkolün etkisiyle dolmuşa çarpan aracın şoförü araçta sıkışan arkadaşını bırakarak kaçtı. Kazada bir kişi yaralanırken dolmuşta bulunan yolculardan biri baygınlık geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, Ümraniye-Alemdağ hattında çalışan İbrahim Yılmaz idaresindeki 34 M 0660 plakalı minibüs, Üsküdar Altunizade köprüsü üzerinde seyir halindeyken, 34 YM 5176 plakalı araca arkadan çarptı. Dolmuş içinde büyük bir panik yaşayan yolculardan 1 bayan bayıldı. Araca arkadan çarpan minibüs içinde bulunan Namık Korkmaz (38) ise sıkışarak mahsur kaldı. Kazadan sonra minibüs şoförü kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan vatandaş bacağından yaralandı. 

Kazada yaralanan Namık Korkmaz 112 Acil Servis ambulansı ile Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Dolmuş şoförü İbrahim Yılmaz, "Kazanın nasıl olduğunu anlayamadım. Ben seyir halinde iken hızla gelip arkamdan vurdu. Minibüste 8 yolcu vardı. İçlerinden bir tanesi bayıldı ama şimdi durumu iyi" şeklinde konuştu. Olay yerine saçılan bira şişelerini gören vatandaşlar kazanın, şoförün sarhoş olmasından kaynaklandığını belirterek, içkili iken araç kullanmanın herkesin hayatını tehlikeye attığını söyledi. Araçta mahsur kalan Namık Korkmaz, kazadan sonra kaçan şoförün dükkan komşusu olduğunu, isminin Ercan olarak bildiğini fakat soyadını bilmediğini söyledi.
 
Kaza nedeni ile trafiğe kapanan yol, araçların yoldan kaldırılması ile normale döndü.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 09:16:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?