4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Ümraniye'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 6 aylık bebeğin ardından 15 yaşındaki ablası da hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Ümraniye Çakmak Köprüsü mevkisinde yaşanan kazada, Kadıköy istikametine seyreden Eyüp E. (60) yönetimindeki 06 AN 2209 plakalı TIR, Onur Kara idaresindeki 06 BB 8797 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonet, Sezai Sütçü yönetimindeki 34 VJN 96 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan 6 aylık Tuba Sütçü isimli bebek, aracın kırılan camından yola savruldu. Tuba bebek hayatını kaybederken, aynı aileden 4 kişi de yaralandı. Tuba bebeğin ablası, Gaziosmanpaşa Lisesi 1. sınıf öğrencisi ablası Elif Sütçü (15) de Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken hayatını kaybetti. Otomobili kullanan baba Sezai Sütçü ile 13 yaşındaki oğlu Rıdvan Sütçü kazayı yara almadan atlatırken, kazada yaralanan eşi Ayşe Sütçü (36) ve kayınvalidesi Havva Çelik (65) ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan anne Ayşe Sütçü, sedye ile ambulansa bindirildiği sırada bebeğini arayarak "yavrum" diye feryat etti. 

Eşinin ambulansa bindirildiğini gören hafif yaralı baba Sezai Sütçü ve oğlu da birbirine sarılarak teselli bulmaya çalıştı. Sezai Sütçü, yerde yatan bebeğinin cesedi başında sinir krizleri geçirdi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, TIR sürücüsü Eyüp E.'yi gözaltına aldı.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 17:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ersin erdim IP: 78.165.147.xxx Tarih : 15.04.2008 16:34:47

60 neyi belirtiyo bu adam bunamışmı onumu demek istiyosunuz elinizde doktor raporu varmı hemen birilerine yükleniyosunuz biraz gerçekleri yazın diger sürücülerin yaşları gençmi bunu belirtmemişsiniz belkide onlar tecrübesiz