4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kemerburgaz tacizcisi yakalandı

Kemerburgaz'da okul önlerini mesken tutarak küçük kız çocuklarını taciz ettiği iddia edilen şahıs, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Okulun güvenlik kamerasına takılan zanlı, bir ATM'den para çekerken gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 21 Mayıs 2008 tarihinde Kemerburgaz'da bir ilköğretim okulundan gelen şikayetler üzerine İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Jandarma ekipleri, cep telefonuyla önceden belirlediği ufak yaşta kız çocuklarına tacizde bulunduğu iddia edilen A.G. (40) isimli şahsı yakalamak için sivil ekipler görevlendirdi.

Bunun üzerine çevrede geniş çaplı araştırma yapan ekipler, şahsı kısa sürede söz konusu okulun kamerasından tespit etti. 10 yaşında bir kız çocuğunu taciz ettiği öne sürülen şahsı takibe alan jandarma, zanlıyı Kemerburgaz'da bir bankanın ATM'sinden para çekerken yakaladı. 2 cinsel istismarda bulunmak ve bir tecavüz suçundan sabıkası olduğu ileri sürülen zanlının üzerinden porno CD çıktığı öğrenildi.
Antakya doğumlu olan A.G.'nin evli ve 2 kız çocuğu babası olduğu belirtilirken, Kemerburgaz Sağlık Ocağı'nda sağlık kontrolünden geçirilen zanlı basın mensuplarından yüzünü gizlemeye çalıştı.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 13:00:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?