1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kemerburgaz'da trafik kazası: 4 ölü

Kemerburgaz yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonun altına giren otomobildeki 7 aylık hamile anne, baba ve iki kızları hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri hurdaya dönen otomobilde sıkışan cesetleri çıkarmak için saatlerce uğraşırken, olay yerine gelen ailenin yakınlarının feryatları yürek dağladı.


Kaza dün saat 22:30 sıralarında Kemerburgaz Yolu Göktürk Köyü yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre özel bir şirkette muhasebeci olduğu öğrenilen Ali Al (30), 7 aylık hamile eşi Saliha Al (28) ile kızları Büşra (10) ve Beyza Al (5), Güneşli'de bulunan bir akrabalarında iftar yaptıktan sonra Göktürk Köyü'ndeki evlerine gitmek üzere 34 FA 835 plakalı otomobil ile yola çıktı. Ali Ay, Kemerburgaz Yolu Göktürk Köyü istikametinde ilerlerken, kendisine doğru ters yönden 2 otomobilin geldiğini gördü.


Ay, çarpmamak için direksiyonu kırınca kullandığı otomobil karşı yöne geçti. Bu sırada İstanbul istikametinde ilerleyen Mehmet Aydın'ın kullandığı 61 K 6364 plakalı hafriyat kamyonu, Ay ailesinin içinde bulunduğu otomobile çarparak sürükledi. Otomobil kamyon ile refüj arasında sıkıştı. Al ailesinin bütün fertleri, otomobil içinde sıkışarak can verdi. İtfaiyenin yoğun uğraşları sonucu çekici yardımı ile kamyon altından çıkarılan otomobil daha sonra kesilerek içindeki Ay ailesine ait cesetler çıkartıldı. Kaza sonrası meraklı vatandaşlar jandarmanın sık sık uyarıları ile karşılaşırken, kamyon sürücüsü Mehmet Aydın gözaltına alındı.Torbalara konulan cesetler ambulanslarla Eyüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın oluş şekli kafalarda soru işaretleri bırakırken jandarma kaza ile ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 07:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?