3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Kendi iş yerine gömmüşler!

İstanbul Kartal'da 5 aydır kayıp olan tabelacı 52 yaşındaki Erkan Yüksel’in cesedi kendi işyerinin beton zeminine gömülü olarak bulundu.

Kartal'da tabela dükkanı bulunan Erkan Yüksel, yaklaşık 5 ay önce ‘Antalya'ya çalışmaya gidiyorum’ diyerek evden ayrıldı, bir daha da kendisinden haber alınamadı. Polise kayıp başvurusunda bulunan Yüksel ailesi umutlu bekleyişini sürdürüken, uyuşturucu satıcılığından sabıkalı Erkan Yüksel'in cesedi, bugün işyerinde beton zemine gömülü olarak bulundu. İçerden ağır kokular geldiğini ve beton zeminin daha önce kazılmış olduğunu fark eden işyeri sahibi durumudan şüphelenerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, itfaiye ekibinden yardım istedi. Beton kırma makinalarıyla zemini kazan itfaiye ekipleri, Erkan Yüksel’in cesediyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede, Yüksel’in bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

Erkan Yüksek’in oğlu Erdinç Yüksek, “Babamı 5 aydır hiç görmemiştim” diye konuştu.

Erkan Yüksel'in, Balıkesir’de cinayete karıştığı gerekçesiyle aranırken 10 gün önce İstanbul’da tutuklanıp cezaevine konulan İbrahim Maraz adlı kişi tarafından işlenmiş olabileceği üzerinde durulduğu belirtildi.

..
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 21:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?