6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Kendi paramla aldım!

KILIÇDAROĞLU'NUN GİYDİĞİ GÖMLEK TARTIŞMA KONUSU OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultayda giydiği ve tartışma konusu olan gömleğin, İtalya'da üretilen ve klasik lüks erkek gömleği kategorisinde olan bir ürün olduğu ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun, Ankara'daki 33. CHP Kurultayı'nda, partililerin karşısına perakende satış fiyatı kimi mağazalarda 500 TL'yi bulan bir gömlekle çıkması tartışmalara neden oldu. İtalya'dan ithal edilen Etro marka gömlek, yüzde 100 pamuktan üretilmiş, önden düğmeli, uzun kollu ve yakalarındaki düğmeleriyle klasik lüks erkek gömlek kategorisinde yer alıyor. Lüks gömlek, firmanın 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonunun da en gözde ürünlerinden bir tanesi.

Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezine gitmek üzere evinden ayrıldığı sırada, giydiği gömleğin fiyatına ilişkin soru üzerine, arkadaşlarının o gün kurultayda rahat etmesi için spor giyin telkininde bulunduğunu, bunun üzerine kendisinin kurultaya gelmeden önce bir spor mağazasından alışveriş yaptığını anlattı. Kendisinin spor kıyafeti giymeyi sevdiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Kıyafetleri kendi kazandığım paramla aldım" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN GİYDİĞİ GÖMLEK TARTIŞMA KONUSU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 14:41:05
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 15:31:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?