4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kendini ve zabıtaları yaktı

Bayrampaşa'da evinin kaçak katını yıkmak isteyen zabıta ekiplerine direnen şahıs, üzerine benzin dökerek hem kendini hem de evini yıkmaya gelen belediye işçilerini yaktı.


Edinilen bilgiye göre, saat 11.30 sıralarında Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Gül Çıkmazı'nda bulunan Yusuf Şenol'a (33) ait eve gelen zabıta ekipleri, kaçak katı yıkmak istedi. Apartmanı boşaltan zabıta ile ev sahibi Şenol arasında tartışma çıktı. Zabıta ekiplerine direnen Şenol, evine girerek içeride bulunan benzin bidonunu önce kendi, ardından da olay yerinde bulunan işçilerin üzerine döktü. Tüm müdahalelere rağmen Şenol elindeki çakmağı ateşledi.

Olay sırasında Şenol'un yanı sıra işçilerden Hasan Bütün, İsmail Kurt, Ünal Güleç, Aykut Ada ve İbrahim Carfi yaralandı. Çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan işçilerden Aykut Ada'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Vücudunun çeşitli yerleri yanan Yusuf Şenol ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından GATA'ya sevk edilen Yusuf Şenol'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


Bu arada, Şenol'un kendisi yakmak istemesiyle alev alan daire de itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bir görgü tanığı, Şenol'un zabıta ekiplerine direndiğini ve bir anda onların elinden kurtularak evine kaçıp kendini yaktığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 22:40:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?