30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kesik baş cinayeti

Beşiktaş'ta bulunan metruk bir binada sağır ve dilsiz olduğu öğrenilen bir oto hırsızlık zanlısı başı ve ayakları gövdesinden ayrılmış halde bulundu. Cesedin yaklaşık 2 aylık olduğu tahmin ediliyor.

Edinilen bilgilere göre, Beşiktaş Levent Caddesi Mektep Sokak üzerinde çalışma yapan bir belediye işçisi numara 39'da bulunan metruk binaya girdi. Binadan kötü kokuların yayıldığını fark eden işçi girdiği odada başı ve ayakları gövdesinden ayrılmış bir erkek cesedi ile karşılaştı.

Gördükleri karşısında korkuya kapılan işçi dışarı çıkıp durumu diğer işçi arkadaşlarına bildirdi. İşçilerin haber vermesi üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. Yapılan inceleme sonucu cesedin 23 yaşındaki Murat Yıldız'a ait olduğu belirlendi. Yaklaşık iki ay önce öldürüldüğü ve metruk binaya atıldığı tahmin edilen Yıldız'ın oto hırsızlığından sabıkası bulunduğu öğrenildi. Üç parçaya ayrılan cesedin üzerinde yapılan incelemede sağır ve dilsiz olduğuna dair belge bulundu. Yapılan incelemenin ardından Yıldız'ın cesedi morga kaldırıldı.

Cesedi bulunan işçi ise yaptığı açıklamada, "Binada girdiğimde kötü bir koku yayılıyordu. Koyuyu takip ettim başı başka, gövdesi ve ayakları başka yerde duran cesedi gördüm. Arkadaşlarım bana inanmadı. Polise haber verdik" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 18:04:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?