3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Keşke ben de onunla ölseydim

HSBC binasına yapılan terör saldırısı sırasında eşi Kerem Yılmazer'i kaybeden tiyatrocu Göksel Kortay, işi çıktığı için eşiyle birlikte gitmediğini ve tesadüfen hayatta kaldığını anlatarak 'Keşke ben de onunla ölseydim' dedi.

Özel bir kanalda yayınlanan programa konuk olan Göksel Kortay, eşi Kerem Yılmazer'i 2003 yılında yaşanan olaydan sonra kaybetmenin acısını hala içinden atamadığını anlattı.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; "Onun bu kadar genç yaşta gitmesine inanamıyorum. Kendisi çok sağlıklı birisiydi. Elbette ki çok özlüyorum" diyen Göksel Kortay, çok büyük bir aşk yaşadıkları eşinin ölümünden sonra toparlanamadığını ifade etti.

'Bomba' kelimesini nerede duyarsa duysun çok irkildiğini anlatan Kortay, "Bu tür terör olaylarında ölenlerin ve şehit ailelerinin yakınlarını çok iyi anlıyorum" dedi.

Saldırıdan bir kaç gün önce içine sıkıntı girdiğini ve eşine 'Ben herhalde öleceğim bu yakınlarda' dediğini anlatan Göksel Kortay, aynı gün başka bir işi çıktığı için eşiyle gitmediğini ve tesadüfen hayatta kaldığını söyleyerek "Keşke o arabada olsaydım, ben de onunla birlikte ölseydim" diye konuştu.

Eşinin HSBC binası önündeki ışıklarda beklediğini ve sarı ışıkta geçmediğini söyleyen Kortay, "Niye o sarı ışıkta durdu diye kızıyorum. Niye bu kadar kurallara uyan birisi oldu diye kızıyorum. Yanından arkadaşı geçmiş el sallamış. Ona birşey olmadı. Saniyelik bir olay. O da sarı ışıkta geçseydi kurtulacaktı" şeklinde konuştu.

Kortay, hala Levent'teki o binanın önünden geçtiğinde elinin ayağının titrediğini ve eşi öldüğünden beri hiç sinemaya gitmediğini anlattı.

Yayın tarihi: 20 Ekim 2008, Pazartesi
Web adresi: http://www.sabah.com.tr/2008/10/20//haber,41F8C59DA97345DD8D9D5B59CFC12BC9.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2008, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.

Sabah
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 12:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?