30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kevin Costner THY için geliyor

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Kevin Costner'ın Türk Hava Yolları'nın (THY) reklam filminde oynamak için önümüzdeki günlerde Türkiye'ye geleceği bildirildi.

THY'den yapılan açıklamaya göre, şirket Kevin Costner'ı getirerek havacılıkta global oyuncu olduğunu tüm dünyaya ilan edecek. Müzisyen kimliğiyle 2007 yılında İstanbul'da konser veren ünlü aktör, bu kez aktör kimliğiyle İstanbul'da bulunacak. Türk insanına ve Türkiye'ye yakınlığını her fırsatta ifade eden ünlü aktör Costner, THY'yi tanıtacak reklam filminin çekimleri için üç gün İstanbul'da kalacak.

Kendi yazıp yönettiği ve oynadığı "Kurtlarla Dans" (Dances with Wolves) filmi ile Oscar ödülü kazanan ünlü yıldızın rol alacağı THY'nin yeni reklam filmi, Türkiye ile birlikte 70 ülkede yayınlanacak.

2008 yılında bir önceki yıla göre business yolcu sayısını yaklaşık yüzde 20 ve Türkiye dışından Türkiye dışına transit yolcu sayısını da yaklaşık yüzde 45 oranında artıran THY, Kevin Costner'ın oynayacağı yeni reklam filmiyle Türkiye'nin tanıtımına da katkıda bulunacak.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 12:18:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?