30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kickboks şampiyonu zabıtalar

Pendik Belediyesi'nde görev yapan Zabıta memurları, Dünya, Avrupa ve Türkiye Kickboks şampiyonalarında başarı üstüne başarı almaya devam ediyor.

Pendik Belediyesi'ndeki günlük görevlerini başarı ile yerine getiren zabıta memurları bir başka alanda, dövüş sporları konusunda da oldukça iddialı. Kickboks dalında dünya çapında şampiyonluklar elde eden memurlar, zabıta müdürlüğündeki görevlerini de başarı ile sürdürüyorlar. Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görev yapan İbrahim Çiçek, Salih Yıldırım, İsmail Uzuner, Erkan Karaciğer ve Sadi Uluyurt isimli şampiyon zabıtalar, branşlarında bugüne kadar birçok başarıya imza attılar.

Göstermiş oldukları üstün beceri ve çalışma azimleri hem arkadaşları hemde Pendikliler tarafından büyük bir taktir topluyor Kickboks dalında sayısız turnuvaya katılan İbrahim Çiçek, aynı zamanda en fazla şampiyonluğu elinde tutan zabıta memuru. Başarılı sporcu bugüne kadar kilosunda Kickboksta 2 Dünya, 3 Avrupa ve 11 Türkiye şampiyonluğu elde etmiş.

İbrahim Çiçek'i 9 Türkiye şampiyonluğu, bir defa Avrupa 2'liği ve 3'lüğü elde eden çalışma arkadaşı İsmail Uzuner takip ediyor. Erkan Karaciğer ile Salih Yıldırım ise yine birçok başarıya imza atan diğer sporcular. Hem mesleklerini hem de spor çalışmalarını bir arada aksatmadan yürütmeyi başaran zabıtalar, önümüzdeki dönemde yeni şampiyonluklara imza atmayı hedefliyorlar.
Öte yandan, Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de spora ve sporcuya verdiği bu destekle Türk sporunun gelişmesine önemli bir katkı sağlıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 19:14:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?