30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kılıçdaroğlu'nun ilk misafiri, gazeteciler

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kağıthane’de 20 gün önce kiraladığı evinde gazetecileri misafir etti.

Gazetecilere çay ve kurabiye ikram eden Kılıçdaroğlu, Başkan Kadir Topbaş’ı imar rantlarının taşeronu olmakla suçladı. Atasay Kuyumculuk’un sahibi Cihan Kamer ve ortaklarınının Eyüp’teki arsayı Futbol Federasyonu’na bağışlamalarıyla ilgili olarak, “Bir küçük soru ile Türk sporuna büyük katkımız oldu. Arsa apar topar bağışlandı. Yine soruyorum alışveriş merkezini de bağışlayacaklar mı? Önce yeşil alan diye insanların elinden aldılar. Sonra imar durumunu değiştirdiler” dedi.

AYDA 850 TL KİRA VERİYOR: Dün CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin’le birlikte gazetecileri Bahçeler Caddesi’ndeki yeni evine davet eden Kılıçdaroğlu, konuklarını içeri galoş giydirip de aldı. Fenerbahçe taraftarı olan Kılıçdaroğlu, dışı sarı kırmızı boyalı 5 katlı binanın üçüncü katındaki 100 metrekarelik daireyi, 20 gün önce 850 TL’ye kiraladığını ve bir yıllık kontrat yaptığını belirtti. Kılıçdaroğlu, yakında İzmir’de olan eşinin de bu eve taşınacağını söyledi. Üç oda bir salonu olan dairede Kılıçdaroğlu, gazetecilere çay ve kurabiye ikram etti. Komşularından büyük ilgi gören Kılıçdaroğlu cama çıkıp selam verdi.

BOMBALAR 29 MART’TA PATLAYACAK: “Asıl bombalar 29 Mart’tan sonra patlayacak” diyen Kılıçdaroğlu, “Onların paniğinin nedeni bu. İstanbul’da yaşayanların sırtından sağlanan 250 milyar dolarlık rant kime gitti? CHP’nin seçimi aldığı gün bütün bombaları patlayacak. Cihan Kamer, Tayyip’çi Tayyip Erdoğan’da Cihan Kamer’cidir. İkisi de birbirini besliyor” dedi.

Vatan
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 09:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?