30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kiloyla ayakkabıya hücum!

Şişli'de, ayakkabıyı kilosu 5 liradan satışa sunan bir mağaza büyük ilgi gördü. Kilolarca ayakkabı alan vatandaşlar, satın aldıkları ayakkabıları tarttırdıktan sonra ödeme yaptı.

Şişli'de bir firma, ayakkabı sektörünü ayakta tutabilmek için ilginç bir yöntem denedi. Kiloyla ayakkabı satan mağaza, fiyatı da 5 lira olarak belirleyince vatandaşların adeta hücumuna uğradı.

Vatandaşlar, kilosu 5 liraya satılan ayakkabılardan almak için adeta birbirleriyle yarıştı. Ellerindeki sepetleri ayakkabılarla dolduran vatandaşlar, daha sonra kasalara koştu. Vatandaşların aldıkları ayakkabılar, mağaza görevlileri tarafından hassas terazide tartıldı. Mağaza yöneticisi Alparslan Selçuk, Çin mallarının 1 liraya satıldığını belirterek, "Biz de elde kalan hammaddeleri değerlendirip, kiloyla satışa başladık. İşçilik payı almadan vatandaşlara hizmet etmeyi amaçladık. Her cumartesi günü değişik mağazalarımızda bu uygulamayı yapacağız" dedi. Selçuk, şu ana kadar 5 ton ayakkabı sattıklarını belirtti.

Kilo kilo ayakkabı alan vatandaşlar ise, kampanyadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Müşteriler arasında yer alan bir öğretmen de, dar gelirli öğrencilerine hediye etmek üzere ayakkabı aldığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 14:39:00
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 15:22:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?