7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

KİPTAŞ’ın 95 metrekarelik konutlarının kurası çekildi

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin (KİPTAŞ) İkitelli Başakşehir’de yapacağı 5. Etap’taki 95 metre kare konutların kuraları çekildi. Feshane Kültür Merkezi’nde yapılan kura çekimi sonucu, ön kayıt parası yatıran 9 bin 36 vatandaştan 432’si ev sahibi olmaya hak kazandı.

Kuralar, İstanbul 10. Noteri İsmet Büyükkılıç ve Başkatip Nihat Beyan huzurunda çekildi. İlk çekilişi, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım yaptı. Yıldırım, ilk talihli olarak Tevfik Güngör isimli vatandaşı belirledi. Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Süleyman Kahraman, Emin Yeşilselvi adlı vatandaşı ikinci talihli olarak belirledi. Fatih Cumhuriyet Savcısı Kamil Ekinci’nin yaptığı çekilişte de Fadime Altundal üçüncü talihli olarak belirlendi.

Başvuru yapan vatandaşların bazıları kura çekimi için salonu doldurdu. Kurayı kazananlardan Mehmet Aydın, duygularını şöyle anlattı: "Aslın ümidim yoktu. Çünkü yüksek katılım oldu. Ama nasip bu. Çok mutluyum. Kurada kazananlar maddi olarak biraz kendini sıkarsa, yavaş yavaş öder." Dokuz ay önce evlendiğini belirten Aydın, babası için de başvuru yaptığını ancak sadece kendisine çıktığını bildirdi. Kura için gelen vatandaşlar, son çıkacak talihliye kadar ümitle isimlerinin çıkmasını bekledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Yıldırım, kura çekilişi öncesi yaptığı konuşmada, yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Yıldırım, "Şirket olarak, önümüzdeki günlerde hizmetlerimize devam edeceğiz. İstanbullu bizi tercih etmeye devam etsin" dedi.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2004 Cuma 09:07:19
Güncelleme :24 Aralık 2004 Cuma 09:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?