30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kiracıya kurşun yağdırdı

Maltepe'de 4 aylık kirasını alamadığı iddiası ile kiracısı ile kavga eden Hüseyin Taşçı, kiracısı ve dayısını kurşunladı.

Alınan bilgilere göre, Maltepe Zümrütevler Mahallesi Çiftlik Sokak üzerinde bulunan dükkanını Özgür Kuş'a kiraya veren Hüseyin Taşçı arasında bir süreden beri sıkıntı yaşandığı iddia edildi.

4 aydan beri kirasını alamayan Hüseyin Taşçı, öğle saatlerinde dükkana gelerek tartışmaya başladı. Daha sonra belinden silahını çeken Hüseyin Taşçı (67), kiracısı Özgür Kuş ve dayısı Veysel Bozkurt'a kurşun yağdırdı. Açılan ateşten yaralanan Kuş ve Bozkurt, hemen ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastahanesine kaldırıldı.

Durumu ağır olan Veysel Bozkurt ilk müdahelenin ardından Koşuyolu Kalp ve Araştırma hastahensin sevk edilerek tedavi altına alındı. Polisin yaptığı kısa bir çalışmanın ardından Hüseyin Taşçı polis tarafından elindeki silahıyla beraber yakalanarak gözaltına alındı.

Maltepe Araştırma Müdürlüğüne götürülen Hüseyin Taşçı, burada bekleyen Veysel Bozkurt'un yakınları saldırmak istedi. Polisin müdahale ettiği saldırı girişimi büyümeden önlendi.Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 15:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?