2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Kıran kırana oyun

Hastane sahibi Hüsnü Kıran, parasını ödemediği mobilyacıyı çeteye kaçırtıp dövdürdü Ama çete üyeleri gerçeği öğrenince, taraf değiştirip işadamının hastanesine el koydu.

Çeteler, kanunlara uymasa da delikanlılık kurallarını çiğnemez oldu! Her şey İstanbul Hüsnü Kıran Hastanesi'nin dekorasyonu ile başladı. Hastane sahibi Hüsnü Kıran, mobilyaların tamiri için H.Ö. ile anlaştı. H.Ö. de işini tamamladıktan sonra parasını istedi. Ama Kıran, önce H.Ö.'ye bir daha kendisini aramamasını söyledi. Sonra da gözünü korkutmak için Batmanlılar Çetesi ile anlaştı. Çete üyelerine, "Benden haraç istiyor" dediği H.Ö.'yü kaçırtan Kıran, bir ambulansı da onlara tahsis etti.

Ambulansa konulup bir eve götürülen H.Ö., kendisine işkence yapan çetecilere, Kıran'dan sadece yaptığı işin parasını istediğini söyledi. İşte bu dakikada taraflar değişti. Çete üyeleri, aynı ambulansla bu kez Kıran'ı kaçırıp işkence yaptı. İşadamından hastaneyi isteyen çete, daha sonra onu serbest bıraktı. Kıran, birkaç gün sonra hastanesine gittiğinde çetenin odasına yerleştiğini gördü. Ne yaptıysa bir türlü çeteyle arasını düzeltemeyen Kıran, sonunda polise başvurunca tüm oyun ortaya çıktı.

Takvim
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 08:52:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?