1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kırık burunla sınavı bitiremedi

Halkalı'da, hızlı araç kullandıkları için tartıştığı iki kişiden dayak yiyen Alkan Akgül, kırık burunla girdiği ÖSS’yi tansiyonu düşünce yarıda bırakıp terk etmek zorunda kaldı.

Oğlunu dövenlerden birinin çevik kuvvet polisi olduğunu öğrenen Alkan Akgül’ün babası emekli Başkomiser Mehmet Akgül "Biz de polislik yaptık. Ama polis olmamız bize kimseye vurma hakkını doğurmaz" dedi.

ALKAN Akgül (21), geçen cuma günü, Halkalı Aysan Sitesi’ndeki evlerine misafirliğe gelen ağabeyi Volkan ve yengesi Fatma Akgül’ü yolcu etmek için dışarı çıktı. O sırada caddeden geçen O.K. otomobiliyle ani fren yapınca, kucağında 8 aylık bebeği bulunan Fatma Akgül korktu. Volkan ve Alkan Akgül, O.K’yı daha sakin kullanması konusunda uyardı. Çıkan tartışmaya O.K’nın babası H.K’dan dayak yiyen ve burnu kırılan Alkan Akgül, dün sabah, ağabeyinin yardımıyla geldiği Siyavuşpaşa İlköğretim Okulu’nda ÖSS’ye girdi. Ancak tansiyonu düşen Akgül, sınavı yarım bıraktı.

Alkan Akgül’ün ağabeyi Gürkan Akgül, kardeşini dövenlerin peşini bırakmayacağını belirterek "Sınava iki gün kala kardeşimi hastanelik ettiler. Polis olduklarını söylemişler. Araştırdım O.K. çevik kuvvet polisiymiş. Babası H.K’nın ise polislikle hiçbir alakası yok. Adli makamlara gereken başvuruyu yaparak hesap soracağız" dedi. Alkan Akgül’ün babası emekli Başkomiser Mehmet Akgül ise, "Biz de polislik yaptık. Ama polis olmamız bize kimseye vurma hakkımızı doğurmaz" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 10:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?