30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kıskanç koca dehşet saçtı!

Erol Narinç, Ağrı’da iki kişiyi öldürüp İstanbul’a kaçtı. Kimliğini değiştirdi.

Cemile ile evlendi. Eşinin cep telefonunda aşk mesajları görünce yine dehşet saçtı. Önce kaynanasını boğdu. Zehirlediği karısı ölmeyince eşarpla boğazını sıkıp can çekişmesini telefonla görüntüledi.

AĞRI’da iki kişiyi öldürdükten sonra İstanbul’a kaçarak izin kaybettiren Erol Narinç (28), Seyfettin Can kimliği ile yeni bir yaşam kurdu.

Korsan taksicilik yapan ve "Geri Vites" diye anılan Erol Narinç, 1,5 yıl önce tekstil atölyesinde çalışan Cemile Sucu (18) ile tanışıp evlendi. Narinç’in polisteki ifadesine göre, eve sık sık geç gelince şüphelendiği eşinin cep telefonunda aşk mesajları gördü.

Sıkıştırınca Cemile Sucu bir aşığı olduğunu itiraf etti. Geçen pazar günü saat 17.00 sıralarında eşini markete gönderen Narinç, kızına göz yummakla suçladığı kayınvalidesi Melahat Sucu’yu (53) çamaşır ipiyle boğarak öldürdü. Erol Narinç, eve gelen eşine de zorla fare zehiri içirdi. Cemile Sucu, son kez 8 aylık bebeği Efe Can’ı görmek istediğini söyledi. Eşini bebeğin yattığı odaya götüren öfkeli koca, Cemile’yi de eşarpla boğarak öldürürken can çekişmesini de cep telefonu ile kaydetti.

Çağırdı ama gelen olmadı

Erol Narinç, eşinin cep telefonu ile aşığı olduğunu ileri sürdüğü kişiye "Evde yalnızım, seni bekliyorum" diye mesaj çekti. Aradan iki gün geçmesine rağmen kimse

gelmeyince bebeği Efe Can’ı doyurup altını değiştiren Erol Narinç, dün sabah akrabaları arayarak durumu anlattı. Akrabaların bildirmesi üzerine özel harekát ekipleri, dün saat 05.00 sıralarında kapıyı balyozla kırıp eve girdi. Polisler, tabanca namlusunu ağzına sokan Erol Narinç’i son anda engelledi. Erol Narinç, polisteki ifadesinde "Eşimden şüpheleniyordum. Beni aldattığını kabul edince sinirlerime hakim olamadım" dedi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Erol Narinç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 08:59:20
Güncelleme :21 Ocak 2009 Çarşamba 09:01:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?