30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kıskançlık krizi kan döktürdü

Maltepe'de kıskançlık krizine giren genç bir kız nişanlısının ayaküstü sohbet ettiği başka bir kızı bıçakladı. Aldığı tek bıçak darbesi sonucu ağır yaralanan genç kız, yoğun bakım ünitesinde makinelere bağlı olarak yaşatılmaya çalışılıyor.

Alınan bilgiye göre, olay, Maltepe Doğuş Kent Sitesi Maden Sokak A/11 Blokta meydana geldi. İddiaya göre, bir firmada 5 yıldır resepsiyonist olarak çalışan 28 yaşındaki Gaye Kılıç mahalleden tanıdığı Orhan Canga ile bir büfenin önünde karşılaştı. Nişanlısı Orhan Canga'nın, Gaye Kılıç ile sohbet ettiğini gören Burcu Kurt (20) kıskançlık krizine girdi. Olaydan sonra nişanlı çift tartıştı. Bu tartışmadan haberdar olan Gaye Kılıç bir süre sonra Burcu Kurt'u arayıp, Orhan Canga ile arkadaş olduklarını aralarında bir şey olmadığını söyledi. A

ncak bu durumu kabullenemeyen Burcu Kurt, nişanlısı Orhan Canga ile birlikte gece saatlerinde Gaye Kılıç'ın iki kardeşi ile yaşadığı eve gitti. Gaye Kılıç konuşmak için apartmanın bahçesine inerken Orhan Canga'da nişanlısının isteği üzerine apartmandan uzaklaştı. Konuşmak için inen Gaye Kılıç, Burcu Kurt'un belinde sakladığı bıçağı kalbinin üzerine saplaması ile kanlar içinde yere yığıldı.

Gürültü üzerine bahçeye inen apartman sakinleri ambulansa haber verdi. Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitimi ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gaye Kılıç buradaki ilk müdahalesinin ardından Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi' sevk edildi. Yolda iki kez kalbi duran genç kız 5 saat süren ameliyatın ardından makinelere bağlı olarak yaşatılmaya çalışılıyor.

Olay yerinden kaçan Burcu Kurt ise nişanlısı Orhan Canga ile birlikte olay yerinin yakınında bir parkta polis tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan Kurt'un, "Nişanlımla konuştuklarını görünce tartıştık. Sonra beni arayıp bana "bugün senle, yarın başkası ile kafana takma" deyince çok sinirlendim. Bir şişe votka içtikten sonra Gaye'nin evine gittim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" dediği ileri sürüldü.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 16:07:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?