2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Kız kardeşi ile sevgilisini vurdu

Fatih'te bir genç, kız kardeşi ile kardeşinin kaçtığı iddia edilen şahsı silahla vurarak öldürdü. Zanlı olayın ardından polise teslim olurken, şahsın anne babası ve yakınları da ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay, Tevkii Cafer Mahallesi Firketeci Sokak üzerindeki Mereymana Rum Kilisesi önünde meydana geldi. O.T (22) isimli şahıs, kız kardeşi Hülya Taş (20) ile kız kardeşinin 4 gün önce birlikte kaçtığı iddia edilen Ömer Sarıboğa (19) ile karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.T., cebindeki silahı çıkararak kız kardeşi ve Sarıboğa'ya ateş açtı. O.T., olay yerinden kaçarken isabet eden kurşunlarla başından yaralanan Sarıboğa olay yerinde hayatını kaybetti. Açılan ateşle göğsünden yaralanan Hülya Taş ise Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda hayatını kaybeden Ömer Sarıboğa'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna alınırken Taş'ın cenazesi de Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kız kardeşi Hülya Taş ile Ömer Sarıboğa'nı öldürdüğü belirtilen O.T., Şehit Tevfik Fikret Erciyes Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. O.T, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu'na gönderildi.
Öte yandan, genç kızın anne ve babasının da aralarında bulunduğu bazı aile üyeleri ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2007 Cuma 12:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?