30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kız kavgası ölümle sonuçlandı

Şişli Maçka'da, kız meselesi yüzünden gençler arasında çıkan kavgada 18 yaşındaki bir genç boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

İddialara göre Buse Kalkandelen isimli bir kız yüzünden aralarında anlaşmazlık bulunan iki grup problemi çözmek üzere dün saat 19.30 sıralarında Maçka Demokrasi Parkı'nda buluştu. Bir süre konuşan gençler anlaşmazlığı çözemeyince kavgaya tutuştu.

Karşılıklı bıçakların kullandığı kavgada boğazına aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Şehvaz Akan, arkadaşları tarafından otomobille Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden bıçaklanan Emrah İşcan ile baldırından yaralanan Mehmet Çelenk de ambulansla aynı hastaneye götürüldü. İşcan ve Çelenk'in hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, yapılan tüm müdahalelere rağmen Akan kurtarılamadı.

Olayı öğrenerek hastaneye gelen Akan'ın yakınları güçlükle sakinleştirildi. Kavgaya karıştığı öğrenilen 4 genç ile kavgaya neden olduğu öne sürülen Kalkandelen ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri olay yerinde detaylı bir inceleme yaparken, şüphelilerin yakalanması için araştırma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 09:42:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?