3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Kocaelisporlu futbolcular, Autoshow'da

Kocaelisporlu futbolcular, CNR Fuar Merkezi'ndeki Autoshow Fuarı'nı gezdi. 

Kocaelisporlu futbolculardan Kemal, Serhat Akın, Tutoriç, Julio Cezar ve Jestroviç Autoshow Fuarı'ndaki Hyundai standını ziyaret etti. Ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kocaelisporlu futbolcu Kemal, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Milli maç arasını da en iyi şekilde değerlendirerek iyi bir çalışma haftası geçirdik. Bu maç bizim için çok önemli, Fenerbahçe'yi sahamızda yenerek kötü gidişimize dur demek istiyoruz. Tabi ki Fenerbahçe'nin de puana ihtiyacı var iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Bu arada ben eski takımıma karşı forma giyeceğim bu maçında benim için ayrı bir yeri var" dedi. 

Kemal, milli takımın Estonya maçından aldığı 1 puanı da değerlendirerek, "Bence dün şans faktörü Estonya'nın yanındaydı. Milli takımımız bir çok gol pozisyonuna girdi o pozisyonlardan birisi gol olsaydı bu maç çok farklı biterdi" diye konuştu. 

Kocaelispor'un yabancı futbolcularından Tutoriç, Julio Cezar ve Jestroviç Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve bu maçtan puan veya puanlar almak istediklerini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 21:36:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?