4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Köln'den istediler, ailesi izin vermedi

Galatasaray'ın alt yapısında oynarken, FC Köln menajerlerinin beğenisini kazanan 17 yaşındaki Gökhan Keleş, ailesinin 'Oku' ısrarı üzerine yurt dışında futbol oynama şansını yitirdi.

1991 İstanbul doğumlu olan Gökhan Keleş'i Galatasaray'ın alt yapısında oynarken izlemeye gelen Almanya Bundesliga takımlarından FC Köln'ün menajerleri, genç yeteneği çok beğenerek transfer etmek istedi.

Fakat Keleş ailesi 'önce okul' diyerek oğullarının yurt dışına gitmesini istemedi. Köln'ün izlediği Keleş, 1991 yaş grubunda Galatasaray forması altında çıktığı 4 maçta 9 gol attı. Gaziosmanpaşa'da oturan Gökhan Keleş, daha sonra Sultanbeyli'ye taşınınca Galatasaray alt yapısını da bırakmak zorunda kaldı.

Keleş, hayattaki tek hayalinin futbolcu olmak olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın alt yapısında oynarken FC Köln'den teklif geldiğini bana teknik direktörümüz söyledi. Ben de bu konuyu hemen aileme söyledim. Fakat, ailem benim öncelikle okumamı istediklerini söylediler" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 21:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gürkan IP: 88.242.81.xxx Tarih : 12.01.2009 21:20:48

ayrıca adım gürkan yanlış yazılmış ismim ama hayatta futbolu oynamayı cok seviyorum köln de dogru istediler ama ailem izin vermedi yani kısacası hayalim futbol oynamak hayattan tek istedigim şey budur