4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Köpek kurtarma operasyonu

Beyoğlu'nda bir dairede çıkan yangın nedeniyle mahsur kalan köpek, sahibi tarafından kurtarıldı. Dumanların arasına dalarak köpeğini balkona çıkarmayı başaran kadının yardımına ise itfaiye eri koştu. 

Öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Beyoğlu Bostan Mahallesi Dilbağ Sokak 10 Numara'da bulunan 3 katlı apartmanın giriş dairesinde yangın çıktı. 

İsmail Lekesiz'e ait dairede henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede evin tamamını kapladı. Yoğun duman, üst katlardaki dairelerin yanı sıra, yan binada yaşayanlara da zor anlar yaşattı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven aracıyla yangına müdahale etti. 

Bu sırada itfaiye erlerine seslenen M.Ç., köpeğinin içeride kaldığını söyledi. M.Ç., yangını söndürmek için seferber olan itfaiye erlerine sesini duyuramayınca yoğun dumana rağmen apartmana girdi. Daireye hızla girerek "Fındık" ismini verdiği köpeğini kurtaran M.Ç., dumandan etkilenmemek için balkona koştu. Köpeğiyle birlikte kurtarılmayı bekleyen kadının yardımına bir itfaiye eri koştu. Eve giren itfaiyeci, kadın ve köpeğini hızla dışarıya çıkarttı. 

Yangın itfaiyenin çalışmaları sonucu söndürülürken, büyük korku yaşayan M.Ç., bakkaldan aldığı yoğurdu köpeğine yedirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 16:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?