30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Köpek yarışmasına ilgi çok azdı

İstanbul'un yeni ilçelerinden Sancaktepe'de düzenlenen "Alman Çoban Köpekleri Irk Standartları" yarışmasının ilk gününü sadece 8 kişi izledi. Sancaktepe Belediyesi tarafından organize edilen ve yurt dışından gelen yabancı antrenörlerinde görev aldığı etkinlik 3 gün devam edecek.

Sabah saat 10.00'da başlayan etkinliklere köpek sahipleri köpekleriyle birlikte gelip hazırlıklara başladı. Havanın güzel olmasına rağmen Samandıra Stadı'nda düzenlenen etkinliklerde tribünler boş kaldı. Etkinliklerin ilk gün başlangıcını sadece 8 kişi izlerken, stada gelen Sancaktepe Belediye Başkanı ve beraberindekiler bu sayıyı biraz olsun artırdı.

Başkan İsmail Erdem etkinliklere katılan eğitmenler ve hakemlerle bir müddet sohbet etti. Seçmelerin yapılacağı ilk günde köpek eğitmenleri Alman çoban köpekleriyle bir de gösteri yaptı. Yapılan gösteri az sayıdaki izleyici ile Belediye Başkanı İsmail Erdem ve beraberindekiler tarafından beğeniyle izlendi. Organizasyonda görev alan bir yetkili ise, seyircinin ilgisinin azlığını ilk gün olmasına bağladı. Yarışmanın üç günlük bir süreç olduğunu söyleyen yetkili, etkinliğe olan ilginin hafta sonunda artabileceğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 12:05:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?