4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Köpekten kaçarken kanala düştü

Ümraniye'de sabah saatlerinde işe gitmek üzere yolda yürüyen Vedat Labağ (32), aniden karşısına çıkan köpekten kaçmak isterken 2 metrelik kanala düştü. Labağ, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu düştüğü kanaldan çıkarıldı. 

Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesi 3004 Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, bir temizlik firmasında çalışan Vedat Lağab, arkadaşları ile birlikte kanal kenarında yürürken karşısına çıkan köpek nedeniyle paniğe kapıldı. Bir süre ilerleyen Lağab tel örgülerin arkasında bulunan köpeğin aniden havlaması üzerine korkup kaçmak isterken, dengesini kaybetti ve 2 metre derinliğindeki kanal düştü. 

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye, kanala düşen genci kurtarmak için çalışma başlattı. Önce sedyeye sıkıca bağlanan Lağab itfaiye aracının vinci yardımı ile düştüğü yerden çıkartıldı. Lağab ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Vücudunda kırıklar olduğu tespit edilen Labağ'ın arkadaşı, "Köpek aniden havlayınca paniğe kapıldı ve kaçmak isterken kanala düştü" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 13:55:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?