30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Köprüden atladı ama ölmedi!

Boğaziçi Köprüsü'nden denize atlayan bir genç, üzerindeki mont paraşüt gibi açılınca ölmedi. 60 metreden denize atlayan gencin sadece kolu kırıldı.

Olay saat 10.30 sıralarında Boğaziçi Köprüsü'nde meydana geldi. Motosikleti ile köprüye gelen 32 yaşındaki Serdar Abdurrahman Taşkın, motorundan inerek köprünün korkuluklarına doğru yöneldi. Korkulukların önünde duran Taşkın, köprünün Ortaköy ayağına yakın bir mesafeden kendisini aşağı bıraktı.

60 metreden aşağı atlayan gencin üzerindeki mont ise tam bir paraşüt görevi gördü. Montu paraşüt gibi açılan gencin hızı kesilince denize yavaşça düştü. Bu sırada Taşkın'ın denize düştüğü yere yakın bir mesafede bulunan Beşiktaş Belediyesi'ne bağlı bir tekne ise denizde çırpınan gence doğru yöneldi.

Kısa sürede Ortaköy sahiline çıkartılan gencin ilk belirlemelere göre sadece kolunun kırıldığı belirtildi. İntihar girişiminde bulunan genci kurtaranlardan Emre Çağlar, "Şahıs büyük bir panik içindeydi ve denizden çıkarıldığı anda, 'Öldüm mü, hayatta mıyım' diye sordu. Neden atladığını sorduğumuzda ise 'Yaşamak için atladım' dedi. Demek ki ölmeyeceğini biliyormuş" diye konuştu.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Taşkın, Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Mecidiyeköy'de bir şirkette çalıştığı öğrenilen gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 12:20:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?