30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Korku filmi gibi

Levent'te iki bina arasında kalan boşluktan yürüyerek arka sokağa çıkmaya çalışan bir kadın, genç bir erkek tarafından 3 yerinden bıçaklandı. Olayın gasp amaçlı yapıldığı iddia edilirken, hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, olay, saat 11.30 sıralarında Beşiktaş Levent Krizantem Sokak üzerinde meydana geldi. Çocuğunu havuzdan almak için evden çıkan Hatice Yol (38) isimli kadın, sokak üzerinde bulunan 23 ve 25 numaralı binaların arasında bulunan yaklaşık 15 metrelik boşluktan yürüyerek arka sokağa çıkmak istedi. Binaların arasındaki boşluktan yürüyen kadın, bir gencin üzerine doğru yürüdüğünü fark etti.

Gençten korkan Hatice Yol, geriye dönerek çığlık atarak koşmaya başladı. Bu sırada arkasından gelen şahıs, Hatice Yol'u sırtından 3 kere bıçakladı. Zanlı çevreden geçen vatandaşların sesini duyunca olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karışırken, bıçağı olay yerinde bıraktı. Kanlar içinde kalan Hatice Yol, sürünerek ana yola çıkmayı başardı. Genç kadını gören çevredeki vatandaşlar hemen olay yerine ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan genç kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, zanlının olay yerinde bıraktığı bıçak incelenmek üzere götürüldü. Binada bulunan güvenlik kamerasının ise olayın yaşandığı bölgeyi görmediği belirlendi. Çevredeki vatandaşlar olayın gasp amaçlı yapılmış olabileceğini belirtirken, Beşiktaş Belediyesi'ne bağlı bir işçi ise sabah saatlerinde bir şahsın aynı yerde başka bir kadının üzerine doğru yürüdüğünü ve çevredeki vatandaşları görünce kaçtığını öne sürdü. Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 14:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?