3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Kozyatağı'nda kaza: 1 yaralı

İstanbul Kozyatağı'nda bir araç, seyir halindeki 2 aracı sıkıştırarak, kazaya sebebiyet verdi. Kaza sonucu takla atan otomobil sürücüsü Dilek Onak (31) yaralandı. 

Kozyatağı E5 üzeri, Tuzcuoğlu Köprüsü mevkiinde meydana gelen kazada, seyir halindeki araçları başka bir aracın sıkıştırdığı iddia edildi. Kazada Aydın Bengiz (28) idaresindeki 34 DB 7234 plakalı araca Dilek Onak'ın kullandığı 35 AE 0836 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle takla atan araçtan Dilek Onak yaralı olarak çıkarıldı. Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınan Dilek Onak'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazanın etkisiyle aracının hava yastıklarının açıldığı gözlenen
Aydın Bengiz ise kazadan yara almadan kurtuldu. Bengiz, kazanın üçüncü bir aracın sıkıştırmasıyla meydana geldiğini, olaydan sonra kaçan aracın plakasını alamadığını söyledi. 

Kaza nedeniyle yolun 2 şeridi bir süreliğine trafiğe kapandı. Polis ve itfaiye ekiplerinin takla atan aracı kaldırmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 10:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?