30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kravatlılarla işim olmaz!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin çeşitli yerlerindeki evleri ziyaret ederek vatandaşlara sarı renkte gül dağıttı.

Demokratik Sol Parti'den (DSP) Şişli Başkanlığı'na yeniden aday olan Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında Şişli sokaklarında dolaştı. Sarıgül'ü gören vatandaşlar, "Biz sizi Başbakan olarak bekliyoruz. Burada dolaşmanıza gerek yok. Zaten oyumuzu kime vereceğimizi biliyoruz" dedi.

Daha sonra evleri tek tek dolaşarak vatandaşlara sarı renkte gül dağıtan Başkan Sarıgül, girdiği bir evde ise kızının işsizlik nedeniyle bunalıma girdiğini belirten bir anne kızına iş istedi. Sarıgül ise hasta olan genç kızın yanına giderek iş bulma sözü verdi. Özellikle çocuk ve yaşlılarla ilgilenen Sarıgül küçük bir çocuğa, "Sen geleceğin Başbakanı olacaksın. Bu seçimde oyları biz kazanacağız. Yeter ki oylar Baykal'a gitmesin" diye konuştu.

Seçim otobüsü ile sokaklarda dolaşan Sarıgül, yanında neden protokolden kimseyi bulundurmadığı yönündeki bir soruya, "Ben zaten halkım. Benim kravatlı, iş yapmayanlarla işim olmaz. Ben halkım, halkın yanındayım" şeklinde yanıt verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 22:07:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?