30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Küçük, seçim startını verdi

Gürpınar beldesinde 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olan Velittin Küçük, Sevgililer Günü'nde kadınlara yönelik düzenlediği toplantıda seçim startını verdi.

Beylikdüzü Işıldak Kültür Sarayı'nde düzenlenen geceye, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan Velittin Küçük, 3 dönemdir Gürpınar halkının belediye başkanlığını yaptığını hatırlatarak, "Belediye başkanlığına sizlerin oyları ile seçildi. Hiçbir Gürpınar vatandaşı benim başkanlığım sürecinde yüzünü yere düşürmemiştir. Hep başı dik yürümüştür. Beylikdüzü'nde de başkan seçilirsem hiçbir vatandaşın başını yere düşürmeyeceğim. Topluluğu gördükçe heyecanlanıyorum. Sizlerin karşısında olmak gurur verici" dedi.

Meral Akşener ise Velittin Küçük'ü partilerinde görmek için çok çaba sarf ettiklerini belirterek, "Ama onun için buna değer. Kendisi ile Beylikdüzü Belediyesi'ni kazanıp, en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız" diye konuştu.

Törende daha sonra Akşener, önceki yıllarda başka partilerden belediye başkanı adayı olan ve partiye yeni katılan üyelere rozet taktı. Geceye katılan kadınlar halk müziği sanatçısı Aydın Beyoğlu'nun seslendirdiği şarkılar eşliğinde eğlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2009 Pazar 13:19:52
Güncelleme :15 Şubat 2009 Pazar 13:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?