4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Küçük Çağrı şehit babasını uğurladı

Diyarbakır'da düzenlenen terörist saldırıda şehit düşen polis memuru Ramazan Tavşancı, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit polis memuru Tavşancı için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Tavşancı'nın 4 aylık hamile polis eşi Seda Tavşancı, annesi Hüsne Tavşancı, babası Şükrü Tavşancı ve çok sayıda yakınının yanı sıra Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ergin Saygun ve vatandaşlar da hazır bulundu.

Şehit polis memurunun eşi ve ailesi tören boyunca gözyaşı dökerken, 7 yaşındaki Çağrı da babasını son yolculuğuna uğurladı. Zaman zaman sinir krizleri geçiren şehit polis memurunun eşi ve annesini, yakınları teselli etmeye çalıştı. Kılınan namazın ardından cenaze, törenle cenaze arabasına taşındı. Bu sırada şehit yakınları tabuta dokunabilmek için adeta birbiriyle yarışırken, duygusal anlar yaşandı.

Küçük Çağrı, cenaze aracı giderken babasını asker selamıyla uğurladı. Yol üzerinde toplanan vatandaşlar da, "Kahrolsun PKK", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atarak terörü lanetledi.

Şehit polis memuru Ramazan Tavşancı'nın cenazesi, Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 17:13:50
Güncelleme :9 Ekim 2008 Perşembe 17:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?