7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Küçükçekmece'de baltalı vahşet

KÜÇÜKÇEKMECE'DE

İstanbul Küçükçekmece'de bir evde iki kişi arasında çıkan kavgada, bir kişinin balta ile parçalanarak öldürüldüğü bildirildi. Cinayet zanlısının olaydan sonra suç aleti balta ile birlikte teslim olduğu kaydedildi.

 


Olay, gece saat 02.00 sıralarında Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Goncagül Sokak numara 14/2'de bulunan 5 katlı apartmanın bahçe katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen evli ve iki çocuk babası Murat Er (34), bir süredir eşinden ayrı olarak yaşamaya başladı. Bir süre sonra uçucu madde kullandığı ileri sürülen Taşkın Sarıaltun (32) ile tanıştı. Sarıaltun yaklaşık üç aydır tanıştığı Er'in evine sık sık gitmeye başladı. Sık ziyaretin ardından Er ile Sarıaltun'un arası bozuldu.

İki arkadaş, bir dönem kader birliği yaptıkları evde akşam saatlerinde kavga etti. Çıkan kavgada evinde barındığı Er'e ağır hakaretlerde bulunan Sarıaltun, sözlü kavganın ardından çekyata uzanarak uykuya daldı. Arkadaşının uyuduğunu gören Er, yan taraftaki kömürlükte bulunan balta ile Taşkın Sarıaltun'un boynunu ve boğazını doğradı. Sarıaltun vücuduna aldığı balta darbeleri ile olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından 155 polis imdadı arayan zanlı Er, "Ben arkadaşımı doğradım gelin alın" diyerek polise teslim oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, suç aletini ele geçirip Er'i gözaltına aldı. Karakola götürülen zanlı, cinayeti, arkadaşının kendisini ölümle tehdit etmesinden dolayı işlediğini söyledi. Sarıaltun'un cesedi ise, Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Bir iddiaya göre ailesinin, katil zanlısı Murat Er'i yetimhaneden alarak evlatlık edindiği, Er'in 3 yıl önce bu durumu öğrendiği ve bunalıma girerek iki çocuğu ve eşini terk ortaya çıktı. 2 çocuk babası olduğu ve eşinden ayrıldığı öğrenilen Er'in, tarihten bu yana uyuşturucu madde kullanmaya başladığı kaydedildi.

Cinayetle ilgili polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 06:48:02
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 10:20:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?